Ha arribat l’hora dels adéus per l’equip Nani Roma-Àlex Haro

9 de setembre de 2019

Josep Maria Vidal

Quan fa uns mesos BMW, la marca alemanya propietària de Mini, va anunciar que deixava oficialment l’especialitat de raids va sonar l’alarma pels equips que fins aleshores depenien de la marca. El que estava clar és que els Mini continuarien participant en raids per mitjà del preparador, també alemany d’X-Raid Team, però ja de forma no oficial.

Nani Roma és un dels pilots de Mini i aquest no serà l’únic canvi de l’osonenc. Roma també canviarà de copilot i així es separarà del copilot d’Òdena, Àlex Haro. “A partir d’ara m’acompanya Dani Oliveras, un ex pilot de motos amb molta experiència en diferents ral·lis. Ha corregut ja un Dakar en cotxes, ha fet diverses carreres del mundial de raids, l’Abu Dhabi de aquest any a part de diferents carreres del Campionat del Món de Bajas”, explicava Nani Roma.

Pel que fa al fins ara el seu copilot, l’odenenc Àlex Haro, Roma deia: “Li estic molt agraït, han estat molts els moments intensos i molt bonics que hem viscut junts. Li desitjo molta sort en la seva nova aventura”.

Nani Roma pilotarà dins el Borgward Rally Team amb un BX7 DKR EVO. Borgward, fundat per Carl F.W. Borgward, s’adhereix als mateixos principis de la fabricació de vehicles de classe alta a tot el món.

Han sigut quatre anys d’èxits de la parella esportiva Nani Roma i Àlex Haro en competicions a nivell de proves catalanes, estatals i internacionals, amb grans classificacions que van culminar amb el seu segon lloc en el Dakar d’enguany.

Pel que fa a Àlex Haro, molt possiblement sigui a partir d’ara el copilot del sudafricà Giniel de Villiers. De Villiers i Haro, a falta la confirmació oficial de Toyota a l’hora d’escriure aquestes línies, pilotarien un Toyota Hilux, un cotxe guanyador com ho van demostrar amb la seva victòria Nasser Al-Attiya i Mathieu Baumel en el Dakar d’enguany.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari