Un article de
Jordi Puiggròs

Periodista i Cap de redacció

Un article de
Jordi Puiggròs
Periodista i Cap de redacció
16 de març de 2025

“La gent es vol cuidar, i això és molt bo. Un dels camins és menjar més sa”

Entrevista a Francisco Antolín Tàrraga, membre de la Cooperativa Pa i Nous

Un article de

Viu a Castellfollit del Boix, té 60 anys d’edat i és artesà de la ceràmica. Des de fa un temps és membre de la Cooperativa Pa i Nous, una entitat sense ànim de lucre formada per famílies que cerquen l’alimentació més ecològica i sana possible.Què feu, exactament?Lluitem per l’alimentació saludable, sostenible i respectuós amb el…

Registra't i no et perdis aquesta notícia!, has de subscriure't a Subscripció digital anual, Subscripció digital semestral or Subscripció digital mensual.

Registra’t gratuïtament i no et perdis aquesta notícia!

Aprofita tots els avantatges de ser un usuari PRÈMIUM.

Si ja estàs registrat o ets subscriptor digital,
INICIA SESSIÓ AQUÍ

    T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

    Et recomanem×