Registra't i no et perdis aquesta notícia!, has de subscriure't a Subscripció digital anual, Subscripció digital semestral or Subscripció digital mensual.
Un article de
Jordi Puiggròs
Periodista i Cap de redacció
Jordi Puiggròs
Periodista i Cap de redacció
16 de març de 2025
“La gent es vol cuidar, i això és molt bo. Un dels camins és menjar més sa”
Entrevista a Francisco Antolín Tàrraga, membre de la Cooperativa Pa i Nous
Un article de

Viu a Castellfollit del Boix, té 60 anys d’edat i és artesà de la ceràmica. Des de fa un temps és membre de la Cooperativa Pa i Nous, una entitat sense ànim de lucre formada per famílies que cerquen l’alimentació més ecològica i sana possible.Què feu, exactament?Lluitem per l’alimentació saludable, sostenible i respectuós amb el…
Més noticies

Esport
Futbol #3aCAT: El Masquefa s’emporta el derbi contra el Capellades

Cultura
Premien el documental “Allá Anduvimos” de l’Associació d’Agermanament d’Igualada amb Nueva Esperanza, dirigit per Dan Ortínez

Entrevistes
Núria Riba: «M’han volgut elogiar dient-me que pinto com un home»