Un article de
Veuanoia

EL CAP Igualada Nord reobrirà el proper dilluns
E

15 de maig de 2020

El CAP Igualada Nord reiniciarà l’activitat el proper dilluns, tot i que només s’hi ha d’anar presencialment si els professionals ho indiquen personalment als seus usuaris.

Els professionals aniran prioritzant les urgències i el seguiment de les malalties cròniques o altres patologies. Es posaran en contacte telefònic o via e-consulta amb els usuaris que necessitin un seguiment més immediat. Si els ciutadans han de contactar amb el centre, ha de ser a través de la Meva Salut (900 053 723), per correu electrònic (capnord@csa.cat) o telefònicament, com a última alternativa, al 938 075 800.

Pel que fa a l’equip de pediatria i l’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), de moment, seguirà atenent-se des del CAP de Vilanova del Camí. En cas de requerir una atenció urgent, cal que l’usuari es posi en contacte a través dels canals que s’han explicat anteriorement.

Des del CAP Nord recomanen, en qualsevol cas, que se segueixin les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries per a tota la ciutadania.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta