Dura derrota de l’Events CB Igualada a la pista del Roser

24 de gener de 2022

Un inici molt fred de partit, on l’Events CB Igualada permetia un parcial inicial de 7-0 i quatre minuts sense anotar que ja va marcar la dinàmica del partit. Va ser llavors quan amb un parcial de 0-6 intentaven contrarestar el mal inici. Una ràpida reacció de les jugadores de Barcelona, posava un nou parcial de 8-0 en el marcador que decantava clarament el marcador. El primer parcial era de 17-11.

En el segon període, les jugadores de Sergi Alamillo seguien en molt mal ritme de partit, rebent un parcial de 15-0 i estant set minuts sense anotar. Un joc imparable de les jugadores vermelles, col·locant un nou període de 24-5, decantava el marcador de forma clara a la mitja part, amb un resultat de 41-16, posant a les blaves en una situació desconeguda per elles.

En la represa del partit, el ritme seguia liderat per l’equip de Càmping Bianya Roser A, que tornava a col·locar un parcial de 6-0 en l’inici, posant molt difícil a les igualadines entrar en el partit. Una millora a nivell defensiu de les jugadores visitants, aconseguia frenar una mica el cop, amb un parcial de 18-12, que feia un marcador de 59-28.

En l’últim període del partit, un nou parcial de 10-0, deixant sense anotar les jugadores de l’Events CB Igualada SFA durant els primers set minuts de quart, seguia mostrant la dinàmica favorable als locals. Un intercanvi de cistelles durant els últims minuts, tancava una tarda inaudita per les jugadores blaves. L’últim parcial era de 17-7.

Tot i aquest partit, les igualadines segueixen depenent d’elles mateixes per seguir al capdavant de la classificació. El proper partit de l’Events CB Igualada SFA serà dissabte a les 17:30h contra el Draft Gramenet.