23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

Diverses personalitats del sector de la moda formen el Consell Consultiu d’experts de BSTIM

Tal i com ja s’havia fet en anteriors edicions, els organitzadors de la fira BSTIM han tornat a constituir un Consell Consultiu d’experts per tal que aportin el seu punt de vista i coneixement a la Fira, i això permeti millorar-la any rere any i adaptar-la al màxim possible a les necessitats del sector.

En la primera reunió del Consell Consultiu celebrada aquesta passada setmana en el marc de la 080 Barcelona Fashion, es van avaluar aspectes com ara la possibilitat d’establir aliances amb altres fires europees del sector, sobre com fer possible que la creativitat i la innovació que són factor diferencial de la industria de proximitat es pugui visualitzar a la Fira BSTIM, i també sobre la necessitat que el sector giri entorn de la sostenibilitat, un valor que cada vegada interessa més a marques i distribuïdors.

En la trobada hi va haver un consens general que la producció en proximitat té recorregut i molt camp per créixer, ja que cada cop hi ha noves marques que tenen volums reduïts i necessiten produir en local, i les marques de més envergadura cada cop fan més productes de “reprís” en quantitats baixes i necessiten resposta ràpida i volums petits.

El Consell Consultiu per a l’edició de 2019 de BSTIM està format per Pep Generó, president del Clúster Modacc i director creatiu de Teoh&Lea; Josep Ignasi Reixach, director general de Punto Blanco i president de l’Agrupació Tèxtil Fagepi; Marta Coca, responsable de moda de la Generalitat de Catalunya; Sílvia Riera, redactora en cap de la revista Modaes; el dissenyador Josep Abril; el periodista de Coolture Magazine Aleix Aguilera; la impulsora de l’Associació Moda Sostenible Maria Pérez; el secretari general de Modacc i representant de Fitex David García i Joan Sánchez de Fira d’Igualada.

La quarta edició de la fira de producció tèxtil BSTIM, organitzada per Fira d’Igualada i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada se celebrarà al recinte l’Escorxador d’Igualada els dies 6 i 7 de març i espera repetir la xifra de 60 expositors i 1.400 visitants de les edicions anteriors.

BSTIM, fira de referència
La fira tèxtil BSTIM (Best Solutions in Textile Manufacturing) és l’única fira de producció tèxtil de l’Estat espanyol i té com a objectiu estimular la fabricació tèxtil de proximitat i enfortir la indústria local. Està organitzada per Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, i té periodicitat biennal. La quarta edició se celebrarà els dies 6 i 7 de març de 2019 a Igualada.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI