Deu cellers presenten la primera Guia Enoturística de l’Anoia

15 de juny de 2021

Un total de deu cellers, set d’ells de l’Anoia, han presentat avui la primera edició de la Guia Enoturística de l’Anoia, una iniciativa de la sectorial UEA Turisme, de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Segons que ha explicat el portaveu d’UEA Turisme, Carles Carol, l’objectiu de la guia és dinamitzar el sector enoturístic de l’Anoia, encara incipient, i donar-hi visibilitat, així com posar en valor les propostes que fan els cellers, que, de fet, són experiències diferents unes de les altres, i, finalment, mostrat a través d’un catàleg digital i físic, tota l’oferta de cellers, caves, bodegues i vinyes que hi ha a les nostres contrades.

De moment participen en el projecte deu de la vintena de cellers que hi ha a l’Anoia. Són Caves Bohigas (Òdena), Cava Pagès Entrena, El Violinista, Caves Mungust i Cava Maria Casanovas (Piera), Pla de Morei (La Torre de Claramunt), Can Feixas-Huguet (Cabrera), i, de fora de l’Anoia, Celler Can Vich i Mas Rodó (Mediona, Alt Penedès), i Celler Grau i Grau (Castellfollit del Boix, Bages).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari