Segons que ha explicat el portaveu d’UEA Turisme, Carles Carol, l’objectiu de la guia és dinamitzar el sector enoturístic de l’Anoia, encara incipient, i donar-hi visibilitat, així com posar en valor les propostes que fan els cellers, que, de fet, són experiències diferents unes de les altres, i, finalment, mostrat a través d’un catàleg digital i físic, tota l’oferta de cellers, caves, bodegues i vinyes que hi ha a les nostres contrades.
De moment participen en el projecte deu de la vintena de cellers que hi ha a l’Anoia. Són Caves Bohigas (Òdena), Cava Pagès Entrena, El Violinista, Caves Mungust i Cava Maria Casanovas (Piera), Pla de Morei (La Torre de Claramunt), Can Feixas-Huguet (Cabrera), i, de fora de l’Anoia, Celler Can Vich i Mas Rodó (Mediona, Alt Penedès), i Celler Grau i Grau (Castellfollit del Boix, Bages).