26 d'abril de 2022

MOTOR MUNICH CADI MANRESA CBF 58
EVENTS CB IGUALADA 53

L’Events CB Igualada va acabar amb les seves opcions de pujar a Lliga Femenina 2 després de perdre el passat dissabte a la pista del Bàsquet Manresa.

L’inici de partit era tímid per part dels dos equips, que mostraven bon joc però poques ocasions de cara a cistella, amb un començament fred i que ja denotava el ritme inicial del matx. En els últims minuts, les jugadores locals agafaven la davantera, amb un resultat de 14-6 al marcador, tot i que en els dos minuts finals, un parcial de 0-7, apropava a les igualadines. El primer parcial era de 14-13.

En el segon període, el bon joc de les jugadores del Bages les distanciava novament en el marcador, arribant a la meitat del quart amb una diferència de nou punts. De nou, les jugadores de Sergi Alamillo anaven a remolc i necessitaven del seu bon joc per tornar a retallar distàncies. Un segon parcial de 17-16, col·locava un resultat al marcador de 31-29 a la mitja part.

Després del descans, el partit seguia la mateixa tònica, amb un Motor Munich Cadi Manresa CBF molt ficat en atac, amb ganes d’endur-se la victòria. Tot i així, les jugadores blaves, amb un gran encert des de la línia de triple, anotant-ne tres, no els posava les coses fàcils i seguia lluitant amb la diferència en el marcador. El parcial era de 13-13, amb un marcador de 44-42.

En l’últim període del partit, els dos equips mostraven bones oportunitats de bàsquet i feien del final del partit un autèntic espectacle, amb opcions fins al final pels dos equips. Arribaven a l’última jugada del partit amb una diferència de tres al marcador per l’equip local, que les blaves no van poder igualar i finalment la victòria es va quedar a la capital del Bages. L’últim parcial va ser de 14-11.

Les igualadines jugaran l’últim partit de la temporada a Cerdanyola, el proper dissabte a les 17:45h.