Demà torna la Fira-Mercat de Primavera a la zona comercial Nord
D

20 d'abril de 2018

Demà dissabte Igualada acollirà, un any més, el Fira-Mercat que organitza l’Associació Nou Centre de comerços, negocis i entitats amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i Fira d’Igualada.

Enguany el Fira-Mercat començarà a les 9 del matí amb la presència d’estands de comerços i serveis d’Igualada i artesans vinguts d’altres punts del territori. A partir de les 9.30h i durant tot el matí músics novells, alumnes de l’escola Akord’s d’Igualada, animaran l’àrea de la fira amb un repertori d’estils variats. Els visitants, a part de la música en directe, podran gaudir també de les pintures de diversos artistes locals als plafons situats a la mateixa àrea de la fira.

L’escola Monalco també hi serà present i farà les delícies dels més menuts amb activitats diverses de dibuix, maquillatge facial i jocs diversos.

A més, aquest any el departament d’esports disposarà d’un estand a la fira on qui ho desitgi podrà donar el suport a la candidatura d’Igualada com a Ciutat Europea de l’Esport 2019. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, pretén assolir una marca de qualitat que distingeixi la importància de l’esport local igualadí a nivell europeu.

A partir de les onze, el grup de percussió Konkatrons iniciarà una cercavila al carrer Comarca del barri de Set Camins, que discorrerà a través del carrer Masquefa i travessarà l’Av. Balmes fins al carrer Calaf, per acabar baixant pel carrer Piera fins a l’Avinguda Barcelona. Tocaran per l’avinguda fins al carrer Pierola on tancaran la seva actuació a l’àrea del Fira-Mercat, a la mateixa Plaça de la Sardana.

A les 11 del matí tothom qui vulgui podrà participar a la Caminada Solidària per la Via Verda d’Igualada que sortirà dels estands de la Creu Roja i del Club Excursionista UECANOIA. L’activitat s’emmarca dins la campanya de Passejades Solidàries per recaptar fons destinats als programes de beques menjador de Creu Roja i tothom qui ho desitgi podrà fer la seva donació. El recorregut és de dificultat baixa i oberta a tothom, grans i petits. L’arribada serà a la mateixa plaça de la Sardana, completant un recorregut circular, a les 12.30h aproximadament.

A partir de les 12, un vermut solidari amb la participació del Restaurant Canaletes, Opcinatura i Creu Roja Anoia, ajudarà a matar el cuc i buscarà recaptar fons, també, per a les beques menjador de la Creu Roja.

Per tancar l’esdeveniment el grup de joves igualadins Contracorrent oferirà un repertori de versions de cançons conegudes a l’escenari de la fira.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta