12.8 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

Demà torna la Fira-Mercat de Primavera a la zona comercial Nord

Demà dissabte Igualada acollirà, un any més, el Fira-Mercat que organitza l’Associació Nou Centre de comerços, negocis i entitats amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i Fira d’Igualada.

Enguany el Fira-Mercat començarà a les 9 del matí amb la presència d’estands de comerços i serveis d’Igualada i artesans vinguts d’altres punts del territori. A partir de les 9.30h i durant tot el matí músics novells, alumnes de l’escola Akord’s d’Igualada, animaran l’àrea de la fira amb un repertori d’estils variats. Els visitants, a part de la música en directe, podran gaudir també de les pintures de diversos artistes locals als plafons situats a la mateixa àrea de la fira.

L’escola Monalco també hi serà present i farà les delícies dels més menuts amb activitats diverses de dibuix, maquillatge facial i jocs diversos.

A més, aquest any el departament d’esports disposarà d’un estand a la fira on qui ho desitgi podrà donar el suport a la candidatura d’Igualada com a Ciutat Europea de l’Esport 2019. Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, pretén assolir una marca de qualitat que distingeixi la importància de l’esport local igualadí a nivell europeu.

A partir de les onze, el grup de percussió Konkatrons iniciarà una cercavila al carrer Comarca del barri de Set Camins, que discorrerà a través del carrer Masquefa i travessarà l’Av. Balmes fins al carrer Calaf, per acabar baixant pel carrer Piera fins a l’Avinguda Barcelona. Tocaran per l’avinguda fins al carrer Pierola on tancaran la seva actuació a l’àrea del Fira-Mercat, a la mateixa Plaça de la Sardana.

A les 11 del matí tothom qui vulgui podrà participar a la Caminada Solidària per la Via Verda d’Igualada que sortirà dels estands de la Creu Roja i del Club Excursionista UECANOIA. L’activitat s’emmarca dins la campanya de Passejades Solidàries per recaptar fons destinats als programes de beques menjador de Creu Roja i tothom qui ho desitgi podrà fer la seva donació. El recorregut és de dificultat baixa i oberta a tothom, grans i petits. L’arribada serà a la mateixa plaça de la Sardana, completant un recorregut circular, a les 12.30h aproximadament.

A partir de les 12, un vermut solidari amb la participació del Restaurant Canaletes, Opcinatura i Creu Roja Anoia, ajudarà a matar el cuc i buscarà recaptar fons, també, per a les beques menjador de la Creu Roja.

Per tancar l’esdeveniment el grup de joves igualadins Contracorrent oferirà un repertori de versions de cançons conegudes a l’escenari de la fira.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Volem remarcar que el comerç de Montbui té noms i cognoms i això ens diferencia d’altres models de compra”

Entrevista amb Roser Valls, presidenta de la Unió d’Establiments de Montbui Aquest dilluns comença la Setmana del comerç de Montbui. Fins dissabte s’oferiran diverses promocions...

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre...

Final d’etapa

L’adeu definitiu de la Montserrat Carulla m’ha revifat una sèrie de pensaments que tenia més o menys somorts i s’han fet vius en aquest...
Compartir