David Andrés es converteix en el nou xef del Via Veneto de Barcelona

284

Si dues setmanes enrere David Andrés era notícia perquè deixava de ser el cap de cuina del restaurant ABaC, el cuiner igualadí ho torna a ser aquest divendres per convertir-se en el nou xef del conegut restaurant barceloní Via Veneto. Andrés substituirà a Sergio Humada, que va deixar el lloc que ara ocuparà l’igualadí per tornar al País Basc.

David Andrés s’incorporarà al Via Veneto aquest proper dilluns, i podrà seguir combinant la seva feina a Barcelona amb el seu projecte més personal, el Somiatruites. El restaurant Via Veneto de Barcelona és un dels més coneguts de la capital catalana, amb 52 anys d’història i una estrella Michellin. Situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi, és propietat de la família Monje, i els seus propietaris han destacat que “creiem que el David comparteix els valors que nosaltres volem pel nostre restaurant, la humilitat i el treball en equip”.

El xef igualadí, per la seva banda, justificava aquest canvi, “estic en un moment de la vida amb força canvis a nivell personal i empresarial, així que sentia que necessitava seguir avançant en la meva carrera professional i fer-me un nom”. Cal recordar que l’any 2017, la revista Forbes va situar al cuiner anoienc com un dels 30 millors talents joves del món