David Andrés es converteix en el nou xef del Via Veneto de Barcelona

0
653

Si dues setmanes enrere David Andrés era notícia perquè deixava de ser el cap de cuina del restaurant ABaC, el cuiner igualadí ho torna a ser aquest divendres per convertir-se en el nou xef del conegut restaurant barceloní Via Veneto. Andrés substituirà a Sergio Humada, que va deixar el lloc que ara ocuparà l’igualadí per tornar al País Basc.

David Andrés s’incorporarà al Via Veneto aquest proper dilluns, i podrà seguir combinant la seva feina a Barcelona amb el seu projecte més personal, el Somiatruites. El restaurant Via Veneto de Barcelona és un dels més coneguts de la capital catalana, amb 52 anys d’història i una estrella Michellin. Situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi, és propietat de la família Monje, i els seus propietaris han destacat que “creiem que el David comparteix els valors que nosaltres volem pel nostre restaurant, la humilitat i el treball en equip”.

El xef igualadí, per la seva banda, justificava aquest canvi, “estic en un moment de la vida amb força canvis a nivell personal i empresarial, així que sentia que necessitava seguir avançant en la meva carrera professional i fer-me un nom”. Cal recordar que l’any 2017, la revista Forbes va situar al cuiner anoienc com un dels 30 millors talents joves del món

 

Compartir