La revista Forbes torna a situar el xef David Andrés entre els 30 millors joves talents del món
L

6 d'octubre de 2017

La coneguda revista Forbes ha tornat a situar al xef igualadí David Andrés, del restaurant Somiatruites i de l’Àbac de Barcelona, com a un dels millors 30 talents joves del món, tal i com ja va succeïr l’any passat.

Primer llistat

La revista elabora per primera vegada el llistat 30 Under 30: les 30 persones menors de 30 anys que destaquen “pel seu talent, les seves idees emprenedores i el seu creixent paper en una economia en procés de transformació”, expliquen els organitzadors. Aquesta llista distingeix els 30 joves més innovadors i inspiradors d’Espanya. La revista selecciona joves líders que ja han fet un impacte o aquells que estan a punt de fer-ho. “Encara que els seus objectius són diferents, les seves missions segueixen sent les mateixes: canviar el món”, diuen des de Forbes.

Aquesta llista es tracta “d’un reconeixement a l’enginy, al valor i a la investigació”. La publicació inclou a aquells innovadors amb el potencial de convertir-se en referents d’una generació en diferents àmbits, entre ells tecnologia, comunicació, política, art o finances.
Aquesta setmana, la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, a Madrid, ha acollit una jornada completa de taules rodones, entrevistes i presentacions, que posaven en valor a aquests joves talents.

Andrés ha participat en un sopar amb l’exembaixador d’Estats Units, James Cortos, i en la taula rodona ¿Se puede conseguir éxito comercial sin sacrificar el componente artístico?

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta