7 de maig de 2024

El CF Igualada femení assoleix la tercera posició a la lliga amb un gol en els darrers minuts (4-3)

Les jugadores del CF Igualada Femení celebrant un gol.

El CF Igualada Femení es va col·locar en tercera posició de Nacional – Tercera Federació FUTFEM – després de guanyar al Balears FC en un partit amb un final de bogeria, en què un gol de Marina Salanova en el minut 95 va donar la victòria a les blaves.

Les igualadines van sortir al terreny de joc amb la quarta posició assegurada, però volien aprofitar la derrota del Villarreal B per assaltar la tercera plaça. En un inici de partit espectacular, Marcet va fer l’1-0 amb un contundent xut des de fora de l’àrea. Pocs minuts després, la mateixa Marcet va rebre un penal que ella mateixa va transformar en el 2-0. Semblava que havia de ser un partit tranquil per a les igualadines, però la falta de contundència i la gran actuació de la portera rival, els gols no arribaven.

En un contraatac demolidor, les balears van escurçar distàncies en el marcador. Però del 2-1 es va passar al 3-1 gràcies a un altre penal favorable a les blaves transformat per Marcet, que signava el 3-1 i un hat-trick en el seu compte personal.

A la represa, una matinera falta executada de forma magistral per la davantera rival, Joana Roig, va suposar un 3-2 que posava les coses difícils a les igualadines. La resistència de les blaves es va trencar a falta de 10 minuts pel final, quan Brisa va fer el 3-3 per les balears.

El tram final del partit va ser una anada i tornada constant, però les oportunitats més clares les va tenir l’Igualada. No va ser fins el temps de descompte que, en un mal refús de la portera rival, Marina Salanova va aprofitar per recollir la pilota i enviar-la al fons de la porteria. El 4-3 definitiu permet a les igualadines la possibilitat de tancar la lliga – diumenge vinent – en tercera posició, en una actuació que seria la millor de l’equip en aquesta categoria.