14 de desembre de 2023

Celebra Cap d’Any amb un festí de sabors

Costella melosa de vedella rostida a baixa temperatura amb parmentier de moniato a la mel i toc de mousse de formatge blau

Cap d’Any és una de les dates assenyalades de les festes de Nadal, i és alhora una ocasió a on gaudir d’un bon menjar i tancar l’any de la millor manera, en bona companyia i en un espai idíl·lic.

A vegades el dia a dia i la rutina ens dificulta trobar moments de qualitat en família, amistats o parella; i les dates de Nadal són les perfectes per fer retrobaments, posar final a l’any que ha passat i encarar amb bons desitjos l’any que encetem.

Costella melosa de vedella rostida (10 hores de cocció a baixa temperatura) amb parmentier de moniato a la mel i toc de mousse de formatge blau

Preparar el sopar de Cap d’Any pot ser una tasca laboriosa, plena d’organització i amb el temps ajustat, però aquest any organitzar un bon sopar no serà difícil, ja que un indret meravellós i molt a prop de la comarca ens ofereix tot el que necessitem. Es tracta dels salons amplis de situat a la falda de la muntanya de Montserrat i envoltat de plena naturalesa.

Amb motiu de Cap d’Any, ha preparat per al dia 31 un sopar ideal per a qualsevol grup d’amics o família.

Consisteix en un menú degustació que a part del menjar, inclou les postres “la muntanya de Montserrat”, el raïm i cotilló i la selecció especial de vins. Els infants també són benvinguts a la vetllada, ja comptem amb els menuts de la casa a qui els hi hem preparat un menú infantil.

Un cop s’acabi el sopar, hi haurà 3 hores de barra lliure fins les 03:00h i ball fins les 04:00h.

Si vols passar una nit diferent i celebrar un Cap d’Any inoblidable, fes la teva ja trucant al 647 922 709.

Comparteix l'article:

Et recomanem×