Bel Olid i el músic Xavi Sarrià participen aquest dissabte al cicle Kalòpsia
B

11 de maig de 2018

Aquest dissabte 12 de maig tindrà lloc el tercer acte del cicle Kalopsia, música i paraula per cuidar la nostra gent. En aquesta ocasió el cicle proposa la xerrada ‘Cultura i transformació’ a càrrec de l’escriptora Bel Olid. Posteriorment tindrà lloc el vermut musical amb el cantautor valencià Xavi Sarrià, que enmig de la gira de presentació del seu darrer disc, ‘Amb l’esperança entre les dents’, farà parada al Casal Popular d’Igualada “El Foment”.

El cicle Kalopsia

Kalopsia neix de la inquietud de voler abordar el moment polític que estem vivint, però sobretot de fer costat a qui el pateix de forma directa. De fer-ho junts i juntes amb una consigna clara: si algú pateix repressió per treballar per una causa col·lectiva, la resposta no pot ser un altra que no sigui col·lectiva.

Kalopsia té com a objectiu construir un discurs antirepressiu que parli des de la comunitat, que sigui inclusiu, que aposti per transformar les coses, que posi la cultura al centre com una eina que transforma, que suma i que fa xarxa, i que en definitiva cuidi a la gent que pateix la repressió per voler canviar les coses.

El projecte irromp a la ciutat per contribuir a les caixes de resistència dels casos de repressió que afecten a persones del nostre entorn. Concretament el cas de les 51 persones anoienques citades als jutjats per la seva participació a la vaga del darrer 8 de novembre – una convocatòria de protesta en solidaritat amb els presos polítics i per la materialització de la república. I per altra banda el cas de “Som 27 i més”, on 27 persones han sigut imputades per una tancada al rectorat de la UAB l’abril del 2013 i amb peticions fiscals de 11 a 14 anys de presó i milers d’euros de multes. Un cas que a més afecta un jove anoienc vinculat al moviment juvenil i cultural d’Igualada.

Podeu consultar tota la programació a www.kalopsia.cat

Jo Jet i Maria Ribot i Jordi Borràs al cicle Kalopsia el 14 de juny

El proper acte tindrà lloc el dijous 14 de juny amb la presentació del llibre “Dies que duraran anys”, amb la presència del fotoperiodista Jordi Borràs i a continuació el concert del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot. L’acte tindrà lloc a l’adoberia Adoberia Bella.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta