La línia d’autobús que uneix Calaf amb La Seu i Barcelona tornarà a parar a Igualada

Reunió entre la Mancomunitat de l'Alta Segarra i el Departament de Territori per millorar el servei d'autobús.
14 de maig de 2024

L’autobús que uneix Calaf i els municipis de l’Alta Anoia amb Barcelona i La Seu d’Urgell tornarà a prestar servei amb Igualada. La Conselleria de Territori de la Generalitat de Catalunya ha autoritzat l’empresa Alsa/Alsina Graells a acceptar viatgers que es vulguin desplaçar fins a la capital de l’Anoia. Fins ara, la concessió de la línia de Calaf a Igualada requeia exclusivament en la companyia Monbus.

La sol·licitud va tractar-se en una trobada entre representants de la conselleria de Territori adscrits als Serveis Territorials de la Catalunya Central i les alcaldies dels municipis de la Mancomunitat de l’Alta Segarra, celebrada el 22 de setembre passat a Calaf. La reunió va ser convocada arran de les queixes de les persones usuàries i veïns, amb l’objectiu de tractar possibles millores en la mobilitat de la zona.

Des de la celebració de la reunió, els ajuntaments de la zona havien reiterat la petició, incloent la presentació d’una moció comuna en els diferents plens municipals. Paral·lelament, des de la Mancomunitat s’està treballant en problemàtiques relacionades amb la mobilitat, com l’adequació dels horaris del transport públic a la demanda real de la població de la zona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta