Parcmotor presenta la seva escola de velocitat

212

Presentació Escola de velocitat Parcmotor - La Veu de l'Anoia - Veuanoia.cat

El president de la Comissió Esportiva de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) i Vicepresident del Parcmotor Castellolí, Bertran Soler, va presentar dissabte al Campus de l’Anoia de Castellolí “Talents Parcmotor: L’Escola de Velocitat”, iniciativa de la Fundació Catalana per l’Esport del Motor i la Federació Catalana de Motociclisme que disposarà de dos box a les instal·lacions del Circuit. Comptarà amb un calendari d’activitats pel perfeccionament de pilotatge, tot guiat i coordinat per Antonio Sánchez i per Salvador Cabana com a “coach” dels petits-grans pilots.

Presentació Escola de velocitat Parcmotor 2 - La Veu de l'Anoia - Veuanoia.catMés de 80 persones entre joves pilots, familiars, membres de la FCM, patrocinadors i màxims responsables d’aquest projecte es reuniren a poc menys de tres setmanes de l’inici del Campionat del Mediterrani de Velocitat. Josep M. Mañé, Vicepresident de la FCM, va presentar el Campionat, donant pas a Miquel Gómez, Delegat de la Comissió de Velocitat i la Copa Mediterrània de Velocitat, a explicar el Reglament 2016. Xavier Arenas, d’Honda HRC Impala, va presentar la nova Honda CBR300R, així com el compromís de la marca japonesa, juntament amb Antonio Sánchez, aprofitant l’event per destapar al públic assistent la nova Honda de Moto3, donant ales a la il·lusió dels pilots.

Finalitzant la presentació, Jordi Caparrós de pneumàtics Pirelli i Xavier Olives, d’amortidors Ohlins, van donar una petita xerrada de l’assessorament tècnic que oferiran durant el Campionat. Posteriorment es va fer l’entrega de les motos Honda CBR300R, així com regals diversos de patrocinadors del Campionat. Durant el diumenge tots els pilots de la Copa Honda i Copa Rieju, van rodar al Circuit de Castellolí, on van tenir una primera presa de contacte amb el que serà el seu entrenador durant aquesta temporada, i amb el que podran comptar en totes les curses del Campionat de Catalunya i la Copa Mediterrània de Velocitat.

Aquí podeu veure algunes imatges de les presentacions de dissabte:

Presentació Talents Parcmotor