Humans de l’Anoia: Jordi Puiggròs Ascón

189

JORDI PUIGGRÒS ASCÓN

Nascut a Igualada l’any 1967. Llicenciat en Periodisme per la UAB i Postgrau en Comunicació Empresarial per la UPF. Casat amb la Isabel des de 1992 i amb dos fills, el Jordi, de 23, i la Laia, de 19. Tots tres són la raó de tot i el millor que m’ha passat a la vida. De petit escoltava emissores llunyanes en una ràdio d’ona curta, omplia papers i papers amb estadístiques esportives de tot allò que veia per la tele, i transmetia partits de futbol amb un micròfon de broma…

Em vaig fer periodista no pas a la Facultat, sinóal carrer i a la ràdio, l’escola de veritat. Em va permetre complir molt d’hora la majoria dels reptes que m’havia proposat i transmetre els Jocs Olímpics de Barcelona a la Cadena SER abans de tornar a Igualada i començar una nova etapa a La Veu de l’Anoia. Boig pel futbol, culer de sempre, apassionat dels viatges i la geografia, el modelisme naval i el meu secret, el més guardat, des de fa 35 anys, la simulació aèria.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

”La Veu de l’Anoia compleix 50 anys en una Catalunya sobirana i independent”.