L’èxit de la primera edició del Tasta el Mercat, celebrada el passat mes de setembre, durant la qual es van repartir més d’un miler de tapes, ha encoratjat els comerciants del Mercat a repetir l’experiència aquesta primavera. Ha estat la mateixa clientela, segons afirma Conxita Roca, presidenta del Mercat, qui els ha motivat a programar de nou l’activitat, oferint d’aquesta manera, dues edicions anuals.
Demà, dissabte 16 de març, els establiments que formen part del mercat s’uniran per oferir una experiència culinària única, amb una àmplia selecció de tapes elaborades especialment per a l’ocasió. La carnisseria J. Molina, Peixos Aurora, Temps de… Productes de temporada i el Cafè de l’Ingrid seran els encarregats de preparar aquestes delícies, que es podran adquirir a un preu simbòlic de 2 euros.
Conxita Roca, presidenta de l’associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari explica el tipus de productes que es podran tastar: botifarra, xistorra, pinxos i minihamburgueses de J. Molina; cloïsses, gambes i muslitos de mar de Peixos Aurora; truita de patata, flamenquines, vins i caves de Temps de… i careta i begudes variades del Cafè de l’Ingrid.
A més de les tapes, els assistents podran gaudir de música en directe a càrrec de l’actuació de Doble Erra, que posarà l’ambient perfecte per a una vetllada agradable i festiva. Les portes del mercat s’obriran a les 20:00 h i l’activitat s’allargarà fins a esgotar existències.
L’acte l’organitza l’associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Diputació de Barcelona.
Noves activitats a l’abril i al maig, mes en què se celebraran 40 anys de Mercat
Conxita Roca ha avançat que, a banda del Tasta el Mercat, els comerciants del Mercat estan preparant dues activitats molt potents per als pròxims mesos. Aprofitant la celebració de la Feria de Abril, el Mercat està preparant una activitat de promoció i, al maig, la faran grossa, perquè volen celebrar amb la ciutadania el 40è aniversari del Mercat.