La contra

19 d'octubre de 2025

“Respecte pel producte i per la feina ben feta”

Jordi Marsinyach defensa una cuina de producte, precisa i sense estridències. A El Caprici, aposta per coccions netes i sabors clars, on cada plat se sosté per si sol. La seva disciplina de taller i el respecte pel gènere han tingut reconeixement recent: segon premi al Millor Cap i Pota...Pia Prat Jorba
12 d'octubre de 2025

“L’objectiu és que, qui vingui a la cursa de l’Esquiador s’ho passi bé”

L’Ivan Llorens és el director de la Cursa de l’Esquiador, i el responsable de secció BTT de la UECANOIA. Només uns dies més tard de l’anunci de la 37a edició de la Cursa de l’Esquiador, que aquest any es durà a terme a Montbui, parlem sobre aquest mític esdeveniment esportiu...Sergio Pérez
5 d'octubre de 2025

“El document estrella de l’Arxiu és aquell que troba qui el busca”

Igualadina, llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, la Marta Vives és, des de 1986, directora de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia i aquest mes de novembre es jubila. Parlem amb ella sobre la seva tasca al capdavant d’aquest equipament tan important per a la ciutat i la...Cristina Roma
21 de setembre de 2025

“Quan un comerç tanca, hi perd la ciutat sencera”

Té 54 anys i és filla de Capellades, si bé fa 26 anys que viu a Sant Martí de Tous. Vinculada a una família de pagesos que venien al mercat de la Masuca, des de ben petita ja va escollir el món del comerç, i especialment de la venda de...Jordi Puiggros
veure més notícies