Les anoienques Sheila Avilés i Laura Orgué fan doblet al capdavant de la Skyrace Comapedrosa

31 de juliol de 2017
Laura Orgué va quedar a dos minuts de la guanyadora, amb un temps de 3h19’29”. Foto: Francesc Lladó.

L’atleta montbuienca Sheila Avilés i la igualadina Laura Orgué aconsegueixen un doblet al capdavant de la Skyrace Comapedrosa de la Copa del Món que es va disputar a Andorra el passat cap de setmana. La cursa va acollir els millors esportistes d’aquesta especialitat, que havien de recòrrer els 21 quilòmetres i 2.280 metres de desnivell positiu per les Valls del Comapedrosa.

Sheila Avilés va finalitzar amb un temps de 3h17’16”. Foto: Ian Corless/ISF.

Orgué va dominar la cursa des que va arrencar fins al quilòmetre 15, va ser llavors quan uns problemes físics la van obligar a baixar el ritme. A causa d’aquests problemes, la montbuienca Avilés que venia amb bon ritme per darrera la va aconseguir atrapar i superar fins arribar a la línia de meta, dos minuts van separar les dues atletes anoienques. La japonesa Takako Takamura va completar el podi.