Un article de
La Veu de l'Anoia
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
19 de novembre de 2019

Sheila Avilés ajuda a la selecció espanyola a aconseguir la plata en el Campionat del Món de Curses de Muntanya

L’atleta montbuienca Sheila Avilés, va assolir dissabte una brillant 2a posició per equips amb la selecció espanyola absoluta i una gran 5a posició individual, en la seva participació en el 35è Campionat del Món de Curses de Muntanya, disputat a la localitat argentina de Villa La Angostura, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masculina i femenina.

Sheila Avilés entrava 5a individual i primera atleta estatal, amb 3 h. 56 m. 19 seg., en la cursa dominada per la romanesa Cristina Simion. La prova es va dur a terme en un circuit sobre 41,5 km amb un desnivell positiu de 2.184 m.

La Selecció espanyola femenina va ser sots campiona, per darrere de França i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés, 5a, amb Ainhoa Sanz, 6a, Elisabet Gordon, 9a, i Azara García de los Salmones, 13a.

En categoria masculina, Espanya va ser campiona mundial, per davant d’USA, 2ns i d’Itàlia, 3rs, en el campionat dominat individualment per Jim Walmsley – USA -, i amb el 3r lloc del català Oriol Cardona com a posició individual més rellevant.