Un article de
Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
27 de gener de 2025

Una pastisseria d’Igualada, entre les 50 millors de Catalunya i premiada pel seu valor històric

Un article de
Redacció

La vuitena edició de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts ha premiat aquesta nit les 50 millors pastisseries de Catalunya, amb el lliurament de les Faves d’Or i les distincions Fava de Cacau – Sant Vicenç dels Horts. La pastisseria Targarona (Igualada) ha guanyat el premi Fava d’Or a la Pastisseria Més Valor Històric, la pastisseria Escribà (Barcelona) la Fava d’Or a la Més Innovadora i La Sans (La Bisbal d’Empordà) ha estat guardonada amb la Fava d’Or com a elaboradora del Producte Singular.

Exterior de la Pastisseria Targarona d’Igualada.

La segona Fava d’Or de la mostra ha estat per a la Pastisseria Targarona d’Igualada, com a pastisseria amb Més valor històric. De generació en generació des de l’any 1929, aquest establiment que encara manté aquell testimonial i impol·lut segell estètic dels anys del Noucentisme, ha excel·lit per la talla professional dels seus mestres pastissers fins a conquerir una destacada notorietat no solament pels seus típics productes tradicionals -les coques de nata i fruita, els braços de gitano o les sares- sinó per una resolta innovació en la producció pastissera de la qual n’ha estat i n’és protagonista qui porta el timó de l’ofici, Josep Maria Guasch i Targarona.

La millor de l’àrea del Penedès

A més, la pastisseria igualadina també ha estat guardonada com a millor pastisseria del Penedès i es troba aquest 2025 a la llista de les 50 millors pastisseries de Catalunya.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!

Comenta aquesta entrada:

Et recomanem×