11 d'octubre de 2021

L’IHC deixa escapar la victòria en el darrer minut a Caldes (2-2)

L’Igualada Rigat va deixar escapar la victòria en el darrer minut a Caldes, empatant al  final (2-2). El Caldes jugava amb 5 i sense porter i un remat exterior de Rosa amb un núvol de jugadors pel mig ha acabat entrant a la porteria.

L’Igualada s’ha avançat en el marcador amb un gol d’Aleix Marimon d’un tir llunyà i ras. Amb el 0 a 1 s’ha acabat la primera meitat. A la segona l’Elagi ha seguit donant mostres del seu extraordinari moment de forma. I al minut 6 ha aturat la FD per 10 faltes d’equip. 6 minuts més tard Sito Ricart ha trobat l’unica manera de superar-lo: amb l’avantatge d’un contraatac.

L’IHC estava decidit a no conformar-se amb res i 2 minuts més tard Yeste ha recuperat una bola ha sortit a la contra i ha tornat a batre Gerard Camps per baix amb un tir des del punt de l’antiga FD. L’IHC ha mantingut l’ 1 a 2 tot i les embranzides dels locals (Elagi ha hagut d’aturar una altra FD per blava precisament a Yeste i l’equip ha resistit la inferioritat).

I de fet ha estat així fins a l´últim minut quan ha arribat la jugada desafortunada: el tir de Rosa, el rebot i el gol que ha privat als “rigats” de marxar de Caldes amb 3 punts d’or. Ara l’IHC te 4 punts i ja porta dues jornades sense perdre. La tercera pot se dimarts, tot i que el rival és el potentíssim Liceo i els de Cesc Fernández gairebé no tindran temps ni de descansar.

CALDES 2 (1/1) Camps, Christian, A.Acsensi, Rovira i Ricart (1), equip inicial. Rosa (1), Blanqué, R. Acsensi i Gurri.

IHC RIGAT 2 (1/1) Elagi Deitg, Ton Baliu, Bernat Yeste (1), Tety Vives i Marc palau, equip inicial. A. Marimon (1), Marc carol, Àlex Cantero, Gerard Riba. Guillem Torrents.

GOLS: 0-1 Marimon (m 20.09). SEGONA PART 1-1 Ricart (m 10), 1-2 Yeste (m 11.54), 2-2 Rosa (m 24.11)-

INCIDÈNCIES: Abans el partit s’ha fet un minut de silenci en memòria Nati Peñalba, mare del president de l’IHC, Manel Burón. Els jugadors arlequinats portaven braçals negres.

Nodrida presència de seguidors arlequinats a la Torre Roja, molts d’ells provinents de la final de l’Eurohockey que l’IHC sub-17 havia jugat una estona abans a Blanes.