L’Igualada Rigat cau al Palau Blaugrana (7-2)

7 de desembre de 2018

Tot i que l’Igualada Rigat es va avançar als dos minuts de partit, el FC Barcelona va demostrar el seu potencial i es va acabar emportant de manera clara (7-2) el partit que es va disputar dimecres al vespre. Un penal transformat per ton Baliu a l’inici del partit posava el 0-1 al marcador, però les esperances igualadines es trencaven quan, un minut i mig després els blaugranes empataven el marcador amb gol de d’Álvarez.

Després d’uns minuts amb el marcador equilibrat, en els últims cinc minuts abans d’anar a vestidors, els culés han marcat un parell més de gols, que en podrien haver estat tres si Elagi no hagués aturat una Falta Directa al minut 23.

En la represa el Barça va seguir augmentant la distància en el marcador. Tot i això, amb el 4 a 1, els arlequinats van tenir dues faltes directes pràcticament consecutives que no van saber aprofitar. A partir, d’aquí, tres gols més dels líders de l’OK Lliga i un gol de Roger Bars a falta de 19 segons per acabar el partit posarien el definitiu 7-2 a l’electrònic.

Més enllà de la derrota, l’altra nota negativa per l’Igualada va ser el cop de bola que va rebre Jordi Méndez a la primera part i que el va impedir seguir jugant. Tot i això, se li va poder fer una ecografia al mateix Palau Blaugrana que hauria descartat d’entrada cap trencament però ‘s’haurà de seguir amb atenció la seva lesió’.