L’Igualada Rigat acaba la primera volta en llocs de promoció de descens

20 de gener de 2021

L’Igualada Rigat segueix sense poder allunyar els seus fantasmes, en paraules de Marc Palau, i aquest dimarts va deixar escapar una bona oportunitat de sumar uns punts molt importants contra un rival directe en la lluita per evitar el descens. Els arlequinats van perdre per 5 a 3 al Municipal de Lloret en un partit en que van arribar a perdre per 5 a 1. Dos gols de Pla i Tety Vives van ajustar el marcador i de fet a falta de 2 minuts l’equip va disposar d’una FD que podria haver propiciat la remuntada. El llançament de Sergi Pla va anar al pal i els punts es van tornar a escapar.

La primera part no va ser gens bona pels igualadins que al descans perdien per 3 a 0. I això que els primer 8 minuts van ser absolutament arlequinats. Però sense gol. El Lloret, en canvi, en va fer tres molt ràpids i van canviar la decoració del partit. El jugador cedit pel Barça, Marc Gonzàlez, va ser un malson a la contra i va fer els dos primers gols. I Plaza ho va rematar, només segons després, desviant un tir llunyà del mateix Gonzàlez. Tot això en només 4 minuts.

Pitjor es van posar les coses a la segona meitat, quan els locals van aconseguir el quart amb una mitja volta de Farré. I això que els arlequinats havien tornat a sortir molt endollats i buscaven el gol que sí que va aconseguir Tety Vives amb un tir potent al primer pal. El 4 a 1 donava esperances però només 24 segons després, un altre cop Marc Gonzàlez i un altre cop a la contra, va fer el 5 a 1, que va acabar sent decisiu.

De tota manera quedaven 12 minuts i els “rigats” ho van intentar. Un altre cop Tety Vives de penal i Sergi Pla van reduir diferències. Entremig va aparèixer l’Elagi aturant una FD a Thiel amb el marcador encara 5 a 2.

Els “rigats” ho van intentar però no va haver-hi manera de fer el quart gol que podria haver obert la porta al miracle. Fins i tot, a falta d’1 minut i 23 segons, els de Linares van disposar d’una FD per 10 faltes del Lloret, però la bola de Sergi Pla no va entrar i la cinquena victòria, o el segon empat, imprescindibles qualsevol dels dos, es van acabar escapant.

Ara els igualadins hauran d’afrontar la segona volta amb només 13 punts i amb la necessitat d’ampliar aquest bagatge, com a mínim amb 6 victòries més, per poder garantir la permanència. I el següent rival serà el líder. El Liceo. A la Corunya. I sense Ton Baliu, que va veure la blava contra el Lloret i complirà cicle.