21 de setembre de 2022

L’Igualada HC Rigat s’imposa amb solvència a Vilafranca

L’Igualada HC Rigat han tancat un botí complet de 6 punts de 6 possibles en 72 hores, molt important per arrencar sense urgències la temporada.

El partit a Vilafranca se li va posar molt de cara als igualadins, que es van avançar en el marcador en una primera part de clar domini rigat. El primer gol el va fer Tety Vives que va recuperar una bola en la pressió a mitja pista, va arribar sol a l’àrea, va encarar al porter, el va driblar i va marcar. Era el minut 6. El 0 a 2 va trigar 9 minuts a arribat. Va ser Aleix Marimon qui va caçar el rebot en una contra. Necci va reduir diferències dos minuts després amb una acció entrant per la lateral i superant per baix Guillem Torrents que va tornar a fer un partit majúscul.

La segona part va arrencar amb una fotocòpia del primer gol de Tety Vives. Al minut i mig de la represa va tornar a robar una bola a l’últim defensa, va afrontar al porter i el va tornar a driblar. Un altre gran gol. L’1 a 4 va arribar un minut i mig després. Mats Zilken es va plantar davant del porter i el va superar per alt. Era el seu primer gol oficial com a arlequinat.

El Vilafranca va passar a jugar en rombe i als igualadins els va costar una mica més arribar a porteria. Tots dos equips podrien haver marcat en FD que no van poder transformar ni Riba ni del Rio. El jugador gallec sí que va encertar en el temps de superioritat (per la blava a Carol) i va reduir diferències. Aleix Marimon va tallar qualsevol esperança local amb una contra que va acabar amb retall a defensa i porter. El domini igualadí era total. I fins i tot el 3 a 5 definitiu el va fer Roger Bars en pròpia porteria en un rebot. A falta de 36 segons Del Rio va enviar al pal una FD que podria haver donat una mica d’intriga a una victòria més que merescuda dels de Francesc Fernàndez. Ara l’IHC tornarà a jugar diumenge a casa contra el Lleida dels Elagi Deitg, Oriol Vives i Albert Folguera.