L’Igualada HC es classifica pels quarts de final de la Lliga Catalana

14 de setembre de 2017

Partit seriós i amb victòria de l’Igualada a la pista de l’Arenys de Munt. El conjunt arlequinat es va imposar per 1 gol a 2 a l’Arenys, un equip acabat d’ascendir i ple de jugadors veterans de l’OK Lliga com Galán, Roca, Bolcato o Gausachs. El resultat es va quedar curt pels mèrits que van fer els homes de Ferran López. Amb la victòria d’ahir, l’Igualada es manté invicte en aquesta Lliga Catalana i ja s’ha assegurat un bitllet pels quarts de final.

Ferran López va apostar per un cinc inicial amb Roger Bars i Jordi Méndez – els dos júniors sotscampions de món sub-20 als World Roller Games–  i amb els dos fitxatges, Oriol Vives i Gerard Miquel.

El marcador no es va moure fins al minut setze de partit, quan Sergi Pla inaugurava el marcador amb un fort llançament des de la banda esquerra. L’Igualada va saber mantenir l’avantatge i encara el podria haver ampliat més si al minut 22, un xut d’Oriol Vives no s’hagués estavellat contra el travesser.

A la represa, els del Maresme van intensificar el seu joc per buscar l’empat i van aconseguir-ho al minut 13 de partit. L’italià Bolcato va caçar un rebot dins de l’àrea per perforar la porteria d’Elagi Deitg. Els igualadins no s’han rendit i han buscat la victòria. Primer va arribar un avís de Roger Bars, amb un xut al pal passat el minut 46 de joc. I només minut més tard, Oriol Vives desviava un xut de Roger Bars des de la pròpia pista per batre a Rivero i establir l’1 a 2 definitiu.

Una victòria que classifica matemàticament als igualadins per als quarts de final de la Lliga Catalana. Divendres, a Les Comes i davant del Club Patí Vic, es jugaran el primer o segon lloc del grup. Per aquest partit, Ferran López ja podrà comptar previsiblement amb Tety Vives, que recentment ha tornat de la xina amb la medalla de bronze de la FIRS Cup.

FITXA TÈCNICA

Igualada HC: Elagi Deitg, Gerard Miquel, Oriol Vives (1), Roger Bars i Jordi Méndez -cinc inicial-, Oriol Prat, Sergi Pla (1), Met Molas i Arnau Dilmé.

Arenys de Munt: Alex Rivero, Andrea Bolcato, Marc Roca, Jordi Galán i Gurri, -cinc inicial-Illa, Gerard Gausachs, Jordi Pérez I Arnau Anglas (ps).