L’Events CB Igualada segueix lluitant per salvar-se

25 d'abril de 2023

EVENTS CB IGUALADA 58
CBF MANRESA 51

L’Events Igualada rebia en el partit corresponent de la jornada 24 al Manresa CBF, segon classificat de la categoria. Les de Raül Caballero van lluitar fins al final per a aconseguir la segona victòria consecutiva.

El partit va començar amb un Igualada molt inspirat, que després d’un parcial de 0-4 es va arribar a posar 13-7 al marcador, gràcies a les recuperacions en defensa i l’efectivitat en contraatac. Però el Manresa va reaccionar demostrant que tot i ja estar classificat per a les fases d’ascens, no regalaria la victòria.

En el segon quart, les igualadines van perdre l’encert i l’efectivitat en atac, fallant molt de sota la cistella. Això ho va aprofitar el Manresa per a córrer i anotar al contraatac i anotant punts de segona oportunitat amb un Igualada una mica atordit. Tot i això, les igualadines van reaccionar i s’arribava a la mitja part amb una marcador de 28-27.

El tercer quart va ser molt feixuc per a ambdós equips. Un Events Igualada mancat de creativitat en atac, i un Manresa que patia molt amb la defensa intensa de les igualadines, van dur a un marcador baix. Malgrat tot, les de Raül Caballero es van endur al quart, entrant a l’últim període amb la lleugera avantatge de 3 punts.

Un últim quart molt diferent de l’anterior va estar marcat per la facilitat en atac dels dos equips, que van abaixar la duresa defensiva per a donar lloc a un partit més ràpid. Les blaves van atacar molt bé a les del Bages, aconseguint forçar moltes faltes que sentenciaven des de la línia de tirs lliures. A més, els dos triples de les igualadines van acabar d’assegurar una victòria molt ben treballada davant d’unes rivals molt dignes. Final de 58-51

En la pròxima jornada, l’Events Igualada visita Vilanova, per a jugar contra Bàsquet Samà. A les de Raül Caballero només els serveix la victòria per a arribar amb possibilitats reals de salvació a l’última jornada, en la que rebran al CB Roser líder i campió matemàtic de la categoria.