La vilanovina Maria López del Rio s’emporta el trial de Gironella

3 d'abril de 2023

Organitzat pel Moto Club Baix Berguedà es va disputar al llarg del cap de setmana d’aquest mes d’abril el trial de Gironella, segona prova puntuable pel campionat estatal de trial després del de la Nucía que va inaugurar el campionat.

El trial alacantí però no va puntuar per la màxima categoria, la TR1 en la que competeixen els pilots amb més experiència, excepte el pierenc Toni Bou que està centrat en els mundials a l’aire lliure i sota sostre.

El que va debutar a TR1 o sigui a la màxima categoria a Gironella va ser Àlex Canales de La Pobla de Claramunt amb la Sherco oficial, aconseguint una bona sisena posició.

Pel que fa a la resta de categories, destacar la victòria a la TR2 femenina de la pilot Maria López del Rio amb Beta Trueba, que és la segona després de vèncer també a la Nucía.

Com ja és habitual hi va haver una amplia participació de pilots del Moto Club Piera Scan, pilots ja siguin anoiencs o d’altres indrets i que participen pel club pierenc.

Així les seves classificacions foren, a TR2 8è David Fabian (Beta) i 14è Marc Piquer (GasGas). A Junior 8è Àlex Medinyà (TRRS), 11è Arnau Maura (Beta Trueba), 14è Bernat Vendrell (TRRS) i 23è Jaume Gost (TRRS). A Cadet 125 8è Genís Forns (GasGas). A Juvenil  segon lloc per Otger Martí (TRRS) i quart Nico Rodríguez (TRRS). I a la categoria Juvenil B 13è Pau Rafecas (TRRS).