30 de maig de 2024

El FC Masquefa comença amb bon peu el Play-Off d’ascens a Tercera Catalana

Els masquefins es van imposar per 3-1 contra l'Olímpic La Garriga B

Els jugadors del Masquefa celebren un dels gols contra La Garriga.

El FC Masquefa va guanyar 3-1 el primer partit del play-off d’ascens a Tercera Catalana a casa contra l’Olímpic La Garriga B. Els masquefins, segons a la temporada regular del grup 24A de Quarta Catalana, disputaran ara la tornada per certificar l’ascens al camp de La Garriga.

Els anoiencs es van avançar al marcador amb un matiner gol de Sergi Sánchez en el minut 7 del partit. La primera part, però, va acabar sense més gols per cap dels dos equips. A la represa, els visitants van col·locar l’empat al marcador per mitjà d’Arnau Prieto. La reacció anoienca, però, va ser immediata, col·locant Joan Rosell el 2-1 després d’executar un penal comès pels garriguencs. Quan faltaven 16 minuts per complir amb el temps reglamentari, Izan va fer el 3-1 pels masquefins, resultat que es mantindria fins el final del partit.

El proper 2 de juny, masquefins i garriguencs es tornaran a enfrontar, al Camp d’Esports Municipal de La Garriga, en el partit de tornada del play-off per obrir el camí a Tercera Catalana.