Fa pocs dies vaig descobrir un instrument que es toca sense ser tocat físicament, el “Theremin”. Vaig entendre’n de seguida el funcionament, però volia trobar-ne més informació i vaig trobar un article en portuguès al Russia Beyond, del qual us en faré 5 cèntims, per a què novament pugueu entendre que l’ésser humà és molt més que un cos físic, i que les nostres mans i el nostre cos poden fer, i interaccionen, amb moltes més coses de les que ens pensem. Per això teràpies com el reiki funcionen i estan reconegudes per la OMS.
El “Theremin” fou inventat l’any 1920 pel físic i músic soviètic Léon Theremin, un visionari enginyer que fins hi tot va ser espia rus, arribant a desenvolupar un sistema que permetia gravar converses a distancia a partir de les vibracions dels vidres de les finestres.
Per tocar aquest instrument només cal moure les mans en l’aire, entre dues antenes, una és el volum i l’altre la freqüència. Encara que el seu so és estrident, i per això Alfred Hitchcock l’utilitzava per causar tensió en les seves pel·lícules als anys 40, quedareu meravellats si escolteu la següent peça musical
Actualment només hi ha només 3 escoles en tot el món que ensenyen a tocar-lo, a Rússia, Japó i EUA. La següent imatge mostra a Dorit Chrysler de l’escola americana, ensenyant a un alumne ben jove, amb els ulls tancats, doncs per sentir bé les ones electromagnètiques i interaccionar amb elles, cal reduir l’entrada d’informació al nostre cervell.
En definitiva, la tecnologia i nosaltres mateixos no som tant diferents… al cap i a la fi tots estem en la mateixa sopa de partícules… en aquest cas, i parlant d’energia electromagnètica, de fotons!
I parlant de fotons, recordeu el que us explicava en l’article sobre l’aura? Doncs precisament que l’aura era físicament l’emissió de fotons per part del nostre cos. Així doncs, de la mateixa manera que les mans del músic poden interaccionar amb els fotons o ones electromagnètiques del “Theremin”i modificar la seva freqüència, les mans d’un terapeuta que fa reiki, o altres tècniques d’harmonització energètica semblants, poden interaccionar amb els fotons o ones electromagnètiques que el seu pacient emet i també modificar-les.
Com totes les tècniques energètiques, quan hi ha una malaltia important aquestes teràpies són complementaries als tractaments mèdics, però no les podem ometre, doncs està demostrat que milloren el temps de recuperació del pacient.
A molts hospitals s’estan introduint aquestes teràpies gràcies al voluntariat de moltes persones. A l’hospital de Terrassa podeu veure com n’estan fent un estudi amb molts bons resultats. Aquí us deixo un petit vídeo
Com diu el Dr. Ignasi Riera, Gerent del consorci sanitari de Terrassa, no podem donar l’esquena a aquestes teràpies, en moltes malalties cròniques, en oncologia o en pediatria, hi ha un interès i una necessitat de trobar noves vies de tractament.