Els sèniors blaus guanyen a casa en un partit sòlid i consolidat

9 de gener de 2024

Tretzena jornada de Lliga EBA entre el CB Igualada i el SESE per tancar la primera volta de la competició. Partit entre dos equips que arribaven amb les mateixes victòries i derrotes (6v i 6d) i que es van endur els igualadins amb un partit coral i una gran defensa a la segona part i que els permet estar en balanç positiu per primer cop en tota la temporada.

Inici molt igualat amb un intercanvi de petits avantatges entre els dos equips que es trencaria a falta de 2 minuts per acabar el quart quan, amb un 12-15 en contra al marcador, l’equip local va aconseguir capgirar-lo tancant el quart amb un triple des de mig camp per certificar un marcador a favor de 21-15.

El segon quart seguia amb la mateixa tendència, amb un CB Igualada volent-se escapar i que dominava per 10 punts (30-20) quan es portaven 5 minuts de quart, però els barcelonins aconseguirien un parcial de 2-15 que els posava 32-35 a falta de 42 segons. Els locals sabrien reaccionar i de nou, amb un triple llunyà a l’últim segon de quart, es posarien de nou per davant al marcador 38-35.

El tercer quart començava amb un CB Igualada enèrgic que aconseguiria escapar-se de 10 punts als primers compassos del quart (47-37) i, amb la lliçó apresa del segon quart, seria capaç de mantenir aquesta diferència al llarg del que quedava de tercer quart per tancar-lo amb 9 punts de diferència a favor.

L’últim quart veuria com l’equip de Víctor Belenguer consolidava el resultat al marcador, amb una gran defensa de tot l’equip i atacs amb un gran encert que mica en mica ajudarien als de l’Anoia a augmentar la diferència i deixar la victòria a Les Comes.

Aquest proper dissabte 13/01 l’equip comença la segona volta contra el CB Zaragoza, un altre equip de mitja taula i rival directe en la classificació.