Lliga Elit

Palamos Club de FutbolPalamos Club de Futbol
03
San Mauro, U.D.San Mauro, U.D.

La UD San Mauro va guanyar per 0-3 a l’històric Palamós CF aquest passat diumenge, 6 de setembre, en la tercera jornada de la Lliga Elit 2024/2025. Amb aquesta victòria, els montbuiencs es posen líders de la classificació amb 7 punts – els mateixos que el Vic, tot i que la diferència de gols dona als mauristes el primer lloc de la taula -.

El partit va començar amb diverses ocasions clares per als dos equips, però van ser els grocs – que ahir jugaven de blanc – els que van avançar-se al marcador amb un gol d’Arnau Cañas al minut 36 de la primera part, després de rematar una centrada de Javi García. El primer temps va acabar sense més gols.

No va ser fins el darrer quart d’hora de partit quan els de Montbui van ampliar el marcador. Ferran va rematar amb contundència una assistència de Jordi Aribau. Després de rebotar en un jugador contrari, la pilota va acabar al fons de la xarxa, establint el 0-2 i donant distància als mauristes. En els minuts finals, Ferran va culminar una contra per posar el 0-3 definitiu al marcador.

El proper 13 d’octubre, la UD San Mauro s’enfrontarà al Manlleu al Municipal de Santa Margarida de Montbui.