El Monbus CB Igualada torna a agafar velocitat de creuer

22 de febrer de 2022

MONBUS CB IGUALADA 82
ALMOZARA 58

El Monbus CB Igualada va disputar, el passat dissabte 19 de febrer, la 17a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior jornada contra Coches.net Alpicat, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al Patria Hispana Seguros Almozara.
El partit va començar amb un Igualada molt anotador, sobretot des de la línia de 6’75. Gràcies a aquest encert, el primer període va acabar amb un marcador molt favorable de 23-11.

En el segon període, l’equip visitant va començar activar-se, entrar a ritme de partit i aconseguir igualar el parcial, 16-16. Al descans el resultat va ser de 39-27.

El tercer període, l’equip de Saragossa va seguir augmentant el nivell, i el conjunt igualadí es va relaxar lleugerament. Aquest fet va ser aprofitat pels visitants per a reduir la diferència en el marcador, anotant 24 punts i col·locant l’electrònic amb un 56 a 51.

El quart període, va començar amb tot per decidir-se. Tot i això, des del primer minut d’aquest darrer parcial, els homes d’Oscar Navarro van tornar a mostrar la seva millor versió i amb una gran defensa i encert en atac van acabar de decidir el partit amb un resultat final de 82 a 58.