El Monbus CB Igualada segueix intractable a la Lliga EBA

19 d'octubre de 2021

MONBUS CB IGUALADA 9️7
ALFINDÉN CB 8️2️

El CB Igualada disputava el passat dissabte 16 d’octubre la 3a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de guanyar en l’anterior jornada al Mataró Boet Maresme, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se contra Alfindén CB. El partit començava molt igualat, amb un gran inici de Chals Knowles. Gràcies a un triple de camp a camp a l’últim segon d’Eduard Burgès el marcador reflectia un 22-19 al final del primer quart.

Els primers cinc minuts del segon quart serien iguals que els del primer període, però els últims cinc minuts abans d’anar cap als vestuaris l’Igualada es faria dominant del partit per marxar a la mitja part 48-39.

Durant els tercer període es va seguir veient un Igualada dominant amb un gran encert de línia de tres, acabant el quart 78-56. L’últim període, amb un partit casi sentenciat, els igualadins van baixar el ritme i van acabar amb un marcador de 92 -77.