Un article de
Redacció
El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
22 d'octubre de 2024

El Don Martín-Draft Gramanet s’imposa a l’Events CB Igualada en un partit ajustat (59-51)

Redacció

En la quarta jornada de la lliga, l’Events CB Igualada va caure derrotat per 59-51 en la seva visita a casa del Don Martín-Draft Gramanet.

L’Events-CB Igualada va començar amb desencert en atac, fet que va permetre a l’equip local avançar-se durant bona part del primer quart. No obstant això, les igualadines van aconseguir refer-se durant la primera part, aprofitant una millora progressiva en el seu joc. Aquesta reacció va permetre que marxessin al descans amb un lleuger avantatge d’un punt (26-27).

Un bon inici del tercer quart va permetre al CBI obrir una diferència màxima de 7 punts (28-35), mostrant el seu potencial tant en defensa com en atac. No obstant això, l’equip local va saber reaccionar, imposant el seu ritme en els minuts finals del partit i neutralitzant els intents de les visitants per mantenir-se per davant. El Don Martín-Draft Gramanet va aprofitar aquesta inèrcia per capgirar el marcador i assegurar-se la victòria.

Amb aquesta derrota, l’Events-CB Igualada cau a la quarta posició, empatant amb el mateix Draft Gramanet i el Loquillo Femení Sant Adrià.

Ara, l’equip igualadí ja es prepara per al repte de la pròxima jornada, contra el líder invicte de la competició, el Manresa CBF A, amb la intenció de recuperar-se i continuar competint a la part alta de la classificació.

Alineació de l’Events CB Igualada i parcials

Les jugadores que van participar en el partitvan ser: Marta Blanco (6), Èlia Compte (15), Carlota Carner (5), Maria Enrich (9), NúriaSoler (14), Júlia Salanova, Laura Vancells, Clàudia Brunet, Júlia Fuertes, Naia Puente i Laia Nieto (2).

Els parcials del partit van ser 15-11, 11-16 (26-27), 16-15 (42-42) i 17-9.