Aquest cap de setmana arriba a Piera una nova edició del PieraDegusta 2024, un un festival que combina gastronomia, cultura i turisme. Organitzat per l’Ajuntament de Piera i Vadefoodies, l’esdeveniment comptarà amb una àmplia programació d’activitats per a tots els públics on hi destaca un showcooking amb Èric Andrada, segon xef del restaurant Disfrutar, millor restaurant del món.
Programació
Dissabte 21 de setembre
11:45 h: Inici del festival amb l’acte inaugural al saló de plens de l’Ajuntament, amb la participació d’Èric Andrada, 2n xef del Restaurant Disfrutar.
12:30 h: Obertura de la zona d’estands.
18:00 h: Pa amb oli i xocolata per als infants, amb la col·laboració de JM Pastissers. Sota les voltes del Foment.
18:30 h: Espectacle infantil “Bon profit” de Tanaka Teatre. Sota les voltes del Foment.
19:00 h: Xerrada “Quan tot era vinya: reconstruint el paisatge perdut” amb Albert Escayol, a la sala polivalent del Teatre Foment.
19:00 h: Showcooking amb Èric Andrada, segon xef del Restaurant Disfruta, millor restaurant del món. Realitzarà una recepta amb productes pierencs. A la plaça del Peix.
19:45 h: Tast de caves i vins rosats “El rosa està de moda” amb Aurora Carafí, enòloga de Maria Casanovas. A la sala d’exposicions.
22:00 h: Concert amb el grup Suburbia. A la plaça del Peix.
23:00 h: Sessió DJ amb Joan V. A la plaça del Peix.
Diumenge 22 de setembre
10:00 h: Esmorzar de forquilla gratuït amb arengades, raïm i pernil, un esmorzar típic de la verema. A la Plaça del Peix.
12:00 h: Obertura de la zona d’estands i activitats infantils al Racó del Joc. Sota les voltes del Foment.
12:00 h: Maridatge de música i cava amb l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. A la sala d’exposicions.
12:30 h: Vermut concert itinerant amb el grup Apocadixie.
16:00 h: Cloenda del festival.
Exposició
Durant tot el cap de setmana es podrà visitar l’exposició Ceps amb art de l’artista local Paco Guirado a l’entrada del Teatre Foment.