Les corals anoienques “La Cuitora i “D’Aulí” al Palau de la Música

30 de juny de 2016

El passat divendres 24 de juny Festivitat de Sant Joan i festa dels Països Catalans, la Coral La Cuitora de La Llacuna i la Coral d’Aulí de Castellolí, consolidaren el projecte de participar a la 5a Mostra dels Cors de Clavé al Palau de la Música Catalana representant a la Comarca de l’Anoia.

palau musicaLa formació coral nascuda per aquest esdeveniment la qual estava formada per les dues corals, el cor infantil “nenes i nens llacunencs” , i el grup instrumental composat per piano, guitarra i “cajón” fou dirigida per la M. Teresa Costa. El concert constava de tres peces iniciant-lo amb la cançó de bressol; Cançó de Bres per una Princesa Negra, seguint amb Pirineu de la sarsuela Cançó d’Amor i de Guerra, per finalitzar-lo amb la del conjunt català els Catarres: Obre els Ulls.

L’acurat repertori donà pas a un emotiu i plaent concert, on els petits cantaires cofois de poder interpretar la cançó que tant havien treballat i assajat foren el delit de tot el públic assistent. Amb els forts aplaudiments que des de tota la sala arribaren quedà palès de la seva gran interpretació i tanmateix un gran record per la història.

Finalitzades totes les interpretacions de les diverses corals convidades, com a cloenda de la 5a Mostra, i sota la direcció d’en Pep Sala, s’interpretaren com a cants comuns: Boig per tu i Els Segadors.

Des de la Coral La Cuitora volem agrair a la seva directora la Clara Puig, i a tots els cantaires de la coral d’Aulí per haver cregut en el projecte proposat i portar-lo a terme. No cal dir que ha estat un esdeveniment d’essencial importància per les dues corals poder-hi participar i formar-ne part, una fita que quedarà palesa per sempre més dins la trajectòria de la història de cadascuna.

En aquests moments d’història, d’emoció i de somni, que encara estem vivint, no voldríem pas deixar-nos de mencionar una vegada més a la nostra jovial directora la Maria Teresa Costa, que amb el seu saber dirigí als seixanta-tres cantaires i al grup instrumental dins d’un marc incomparable com és el Palau de la Música, a tots els familiars, als pares dels infants que han acompanyat els seus fills als assajos, a la Fundació Escolar de les Escolàpies i a l’entitat coral La Llàntia per la cessió dels seus espais, als amics, i als representants dels nostres pobles que ens han acompanyat. Sense ells i tot el seu suport incondicional, altruista, d’esforç i de treball no hauria estat possible. A tots moltes gràcies.

Comparteix l'article: