Vilanova del Camí vibra amb l’obra “Golfus del Met”

Més de 1.000 persones es van aplegar a la Plaça del Mercat per veure la comèdia organitzada per la regidoria de Cultura en el marc del projecte Vilanova a Escena

11 de juny de 2024

Més de mil persones van gaudir aquest dissabte de la comèdia Golfus del Met, una iniciativa coral que va portar a l’escenari de la plaça del Mercat més d’un centenar d’actors i extres. Una desena d’entitats locals també van participar en aquest vodevil que recreava una Vilanova del Camí de l’època romana. La música va tenir un paper protagonista en el muntatge. Els assistents van poder acompanyar cantant temes molt variats: des de Milionària fins Sarà perché ti amo.

Des de la regidoria de Cultura, Carlota Silva, ha expressat el seu agraïment a totes les persones que han participat en el desenvolupament d’aquest acte, tant a l’escenari com darrere, durant la seva preparació i posada en escena. Gràcies a tots i totes, ha estat possible repetir l’èxit del ‘Vilanova a escena”.

L’artífex de l’obra, Pau Durán, ha expressat la seva satisfacció per la gran acollida de Golfus del Met, que ha aconseguit reunir més d’un centenar de persones en un muntatge que ha incorporat músics, cantants i ballarins en directe. Els directors escènics de l’obra van ser Carles Farré i Maria Berenguer i la directora musical, Sheila Grados.

Pau Durán, ha destacat l’esforç de l’equip per portar a terme un espectacle d’aquestes característiques. Han estat moltes hores de preparació, direcció musical i escènica i de coordinació per representar aquest vodevil, tant divertit com complex.

L’Ajuntament de Vilanova del camí va enregistrar en vídeo l’obra Golfus del Met per posar-la a disposició del públic un cop editada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta