Vallbona celebra l’assistència i seguiment dels actes de la Festa Major

31

Amb més de 200 assistents durant la nit del dissabte, la Festa Major de Vallbona d’Anoia va tenir en el Sopar popular signat pel restaurant Cal Saumell, l’activitat més concorreguda dels dos dies de festa grossa del passat cap de setmana. Des de l’ajuntament agraeixen a tots els voluntaris i voluntàries que van ajudar a servir els sopars i a tothom qui va col·laborar d’una o altra forma amb els dos dies de Festa Major.

Els més petits de la casa van gaudir de les activitats infantils amb l’animació de DeParranda! i el berenar popular del divendres, com també de la Festa de l’Escuma del dissabte a la tarda. El bany nocturn amb la Piscina Nit va ajudar a fer passar les altes temperatures amb un dels actes més frescos de l’agenda d’activitats i els goigs a Sant Bartomeu cantats durant la missa del dissabte per la Coral Ara i Aquí també van congregar una nombrosa assistència. L’acte més solidari, la donació de sang va permetre fer una acapta més per als bancs de sang. Van ser més de 30 donacions superant així les 20 previstes.

Des de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia celebren l’èxit de les activitats d’aquest any i anuncien que s’està treballant per fer una taula d’entitats per dinamitzar el calendari festiu i fer més gran i participativa la Festa Major de l’any vinent, convidant a les entitats a formar part de l’organització de les diferents activitats.