Torna la iniciativa solidària RiuadaDeNassos, en benefici de l’ONG Pallapupas

58

Aquest 2020, per sisè any consecutiu, Francesc Esteve i Tomàs de RiuadaDeNassos, farà el “Camino de Santiago” per intentar ajudar de nou a l’ONG Pallapupas que està a diferents hospitals de Catalunya per ajudar als nens i nenes ingressats en els hospitals, com l’actual acció que durant el 2018 porten a terme amb la gent gran.

Les dates que té confirmades per poder marxar és el 21 de març, començant amb la primavera i arribar a Santiago el pròxim 21 d’abril. Aquest any tornarà a sortir dels Hostalets de Pierola cap a Saint Jean de Pier du Port (a França) per començar, aquest cop sortint de França i creuar els Pirineus, i fer uns 820km durant 31 dies.

“El repte solidari que estic realitzant aquests anys és una #RiuadadeNassos repartint nassos vermells als pelegrins que em vaig trobant durant el Camino (a canvi d’una petita donació que ells mateixos, o jo en el seu nom, registrem a la web de crownfunding MigranodeArena), a més intentant que la gent m’ajudi des de casa aportant petites microdonacions per apadrinar cada un dels quilòmetres realitzaré”, ens explica el Francesc.

En total amb la #RiuadadeNassos s’ha pogut recaptar fins ara 3.546€ que ha anat íntegrament a la ONG Pallapupas.