Tiramisú

0
423

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Tiramisú.

Ingredients:
-350ml de cafè
-500gr de mascarpone
-100ml de nata per muntar
-2 ous
-80gr de sucre
-20 melindros
-30gr de cacau en pols
-1 raig de ratafia.

 Procediment:
1. Separem les clares dels rovells.
2. Muntem a punt de neu les clares.
3. En un bol batem el sucre i els rovells fins que quedi una massa blanca.
4. A continuació hi afegim la nata líquida i el mascarpone, ho tornem a batre.
5. Afegim les clares a la massa del mascarpone i ho remenem amb moviments embolcalls.
6. Fem el cafè i el deixem refredar. Una vegada fred, hi afegim el raig de ratafia.
7. Banyem d’un en un els melindros amb el cafè i els posem en un recipient de vidre (tupper). Fem una base amb melindros.
8. A sobre dels melindros hi afegim una base de la massa mascarpone.
9. Repetim el procediment 7 i 8 les vegades que vulgueu. Acabem l’última base amb mascarpone.
10. Tamisem el cacau en pols per sobre de l’última capa.
11. Ho deixem refredar a la nevera 1h mínim.
12. I ja el podem gaudir.

Compartir