10.9 C
Igualada
Diumenge, octubre 24, 2021

Tiramisú

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Tiramisú.

Ingredients:
-350ml de cafè
-500gr de mascarpone
-100ml de nata per muntar
-2 ous
-80gr de sucre
-20 melindros
-30gr de cacau en pols
-1 raig de ratafia.

 Procediment:
1. Separem les clares dels rovells.
2. Muntem a punt de neu les clares.
3. En un bol batem el sucre i els rovells fins que quedi una massa blanca.
4. A continuació hi afegim la nata líquida i el mascarpone, ho tornem a batre.
5. Afegim les clares a la massa del mascarpone i ho remenem amb moviments embolcalls.
6. Fem el cafè i el deixem refredar. Una vegada fred, hi afegim el raig de ratafia.
7. Banyem d’un en un els melindros amb el cafè i els posem en un recipient de vidre (tupper). Fem una base amb melindros.
8. A sobre dels melindros hi afegim una base de la massa mascarpone.
9. Repetim el procediment 7 i 8 les vegades que vulgueu. Acabem l’última base amb mascarpone.
10. Tamisem el cacau en pols per sobre de l’última capa.
11. Ho deixem refredar a la nevera 1h mínim.
12. I ja el podem gaudir.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El tren “gran”, ara va de debò?

Francesc Cambó, insigne empresari i polític conservador català, desenvolupà, al llarg de la seva vida, diversos càrrecs, com a regidor de l’ajuntament de Barcelona,...

Racons de l’Anoia: La Torre de Claramunt

El terme municipal de la Torre de Claramunt, de 15,01 km2, limita al S amb el municipi de Mediona, (Alt Penedès), a l’W i...

“Ese dia, después de la lluvia”, de Pilar Carballo, un exemple d’una solida construcció personal

Des de l’àmbit de l’exercici periodístic, no sempre es té la disponibilitat de poder presentar en aquestes pàgines una nova publicació tot coincidint amb...

Reflexions sobre el plàstic a través de l’art visual al Museu de la Pell

Aquest divendres, 22 d’octubre, a les 19h el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia s'ha inaugurat l’exposició “Plàstic. Genial o pervers,...

Òscar Camps: “Qui decideix creuar el mar és perquè ja no té res a perdre”

Entrevista a Òscar Camps, fundador de Proactiva Open Arms Aquest dimarts es va fer l’estrena de la pel·lícula Mediterráneo al cinema de l’Ateneu, en un...
Compartir