21.6 C
Igualada
Diumenge, juny 20, 2021

Tiramisú

Nova recepta de Mercat de Casa i Sara Cheff. Aquesta setmana toca Tiramisú.

Ingredients:
-350ml de cafè
-500gr de mascarpone
-100ml de nata per muntar
-2 ous
-80gr de sucre
-20 melindros
-30gr de cacau en pols
-1 raig de ratafia.

 Procediment:
1. Separem les clares dels rovells.
2. Muntem a punt de neu les clares.
3. En un bol batem el sucre i els rovells fins que quedi una massa blanca.
4. A continuació hi afegim la nata líquida i el mascarpone, ho tornem a batre.
5. Afegim les clares a la massa del mascarpone i ho remenem amb moviments embolcalls.
6. Fem el cafè i el deixem refredar. Una vegada fred, hi afegim el raig de ratafia.
7. Banyem d’un en un els melindros amb el cafè i els posem en un recipient de vidre (tupper). Fem una base amb melindros.
8. A sobre dels melindros hi afegim una base de la massa mascarpone.
9. Repetim el procediment 7 i 8 les vegades que vulgueu. Acabem l’última base amb mascarpone.
10. Tamisem el cacau en pols per sobre de l’última capa.
11. Ho deixem refredar a la nevera 1h mínim.
12. I ja el podem gaudir.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Igualada Mentoring tindrà 2a edició després de l’èxit de la primera

L’auditori del Museu de la Pell ha acollit l’acte de cloenda de l’Igualada Mentoring, un programa organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial...

Augmenten els assalariats a l’Anoia, però baixa el nombre de llocs de treball

L’Anoia va tancar el mes de març amb 33.740 llocs de treball (afiliacions a la Seguretat Social segons seu de l’empresa al règim general...

L’editorial: Dormitori

Fa un parell d’anys llargs es publicava un article -de l’economista local Xavier Canalis- en el diari digital Eix Diari del Garraf. Un extracte:...

Homenatge de l’AFA Dolors Martí a Rosa Montrabeta

Divendres, 11 de juny, l’AFA de l’escola Dolors Martí i Badia va retre homenatge a la Rosa Montrabeta per haver estat la primera directora...

Deu cellers presenten la primera Guia Enoturística de l’Anoia

Un total de deu cellers, set d’ells de l’Anoia, han presentat aquesta setmana la primera edició de la Guia Enoturística de l’Anoia, una iniciativa...
Compartir