10 de febrer de 2025

Quatre restaurants de l’Anoia per fer una bona calçotada

© GabrielaNavarro via Gettyimages

La calçotada és un àpat comunitari que ha esdevingut la manera més tradicional de menjar els calçots, amb fortes connotacions de festa i trobada. Les calçotades se solen fer des de finals de la tardor fins al març o principis d’abril, segons la temporada. Amb La Veu de l’Anoia, descobreix quatre restaurants ideals per gaudir d’una bona calçotada a la nostra comarca.

El primer plat del menú típic de calçotada són els calçots, servits en teules per mantenir-ne la temperatura, amb la salsa típica que els acompanya, la salvitxada o bé el romesco. Després s’e sol’acostuma a menjar carn a la brasa amb torrades, acompanyada de vi negre o cava.

Bar-Restaurant Anfora, a Vilanova del Camí

Al restaurant de Vilanova del Camí podràs degustar un menú especial de calçotada mente dura la temporada. Reserva la teva taula trucant al 931468981.

Restaurant

Al restaurant , la temporada de calçots és sinònim de menú especial de calçotada. Fes la teva reserva, imprescindible, al 649249822.

Restaurant , a Igualada

Al restaurant , ubicat al barri del Rec d’Igualada, podràs trobar calçots en plena temporada de calçotades. Fes la teva reserva trucant al 938050163.

Restaurant , a Sant Martí de Tous

Al restaurant , situat al terme de Sant Martí de Tous, podràs trobar un menú especial de calçotada durant tota la temporada de calçots. Reserva la teva taula a través del 618194201.

T'ha semblat interessant? Comparteix l'article amb els teus contactes!
Comenta aquesta entrada:
Et recomanem×