17 d'abril de 2024

Partit majúscul de l’Events CB Igualada

Victòria contra el segon classificat de la competició de Supercopa femenina, que certifica la permanència a tres jornades del final

Les de Raül Caballero rebien a les Comes al CEJ l’Hospitalet, segon equip de la taula que duia 11 victòries seguides. Les igualadines, sabent de la importància del partit per a certificar la permanència, van sortir molt més endollades que les visitants. Excel·lents defenses, contra el que també és l’equip més anotador de la lliga, van permetre a les blaves estar còmodes a davant i prendre bones decisions ofensives. Final de quart de 20-14.

En un segon quart amb la mateixa tònica, la solidesa i eficiència igualadina xocaven amb un Hospitalet faltat d’idees i joc interior. El pas pels vestuaris era amb un marcador de 35-22, que permetia a les blaves somiar amb la victòria.

La sortida del tercer quart fou diferent, amb un CEJ Hospitalet demostrant el talent que l’ha portat fins a la segona plaça. Cistelles de mèrit i de bon treball de les del barcelonès, obligaven l’Igualada a generar bons atacs contra la defensa zonal que plantejaven les visitants. Malgrat tot, l’encert des de la línia de 3 i la mostra de caràcter igualadina van permetre una resposta. Final de quart de 52-45

En un últim quart que s’augurava complicat, les de Raül Caballero van saber treure caràcter a través de la defensa. Així controlaven el marcador i van evitar que l’Hospitalet es posés a menys de 5 punts, certificant així la victòria final de 61-54

Amb aquesta important victòria l’Events CB Igualada se situa amb un balanç d’11 victòries i 12 derrotes, en les 8 posicions de la graella i amb la feina feta. La setmana que ve visitaran la pista del Loquillo Femení Sant Adrià, amb l’ambició d’aconseguir la quarta victòria consecutiva, la que seria la millor ratxa del curs.