El passat diumenge dia 17, tot i la inclemència del temps es va poder celebrar la matança del porc a Orpí. Ja des de bon matí, va començar la festa, amb la preparació de la carn per elaborar les butifarres, blanques i negres , es van fer els costellams a la brasa, es van preparar els tastets… amb la col·laboració de la comissió de festes i dels veïns del municipi i voltants. Cap a quarts d’onze del matí va tenir lloc l’esmorzar, amb sardines a la brasa, amanida i pa amb tomàquet sota la carpa que s’havia habilitat a la Plaça Sant Jordi, en cas de pluja. En el dinar que va tenir lloc al garatge que cedeix en Josep Valls, en casos de mal temps, es van poder degustar la butifarra, el costellam i els cigronets de l’Anoia, amb amanida i pa amb tomàquet, i de postre bunyols de vent, café i gotes. Després va tenir lloc el sorteig de tres paneres que contenien cava i butifarra, tant crua, com blanca i negre que s´havia elaborat durant el matí.