Nuggets de pollastre amb salsa de mostassa i mel

0
518

Una setmana més, nova recepta de la mà de Mercat de Casa i Sara.Cheff. Esperem que us agradi!

Ingredients:
-1 pit de pollastre gran (2 de petits)
-2 ous
-Cereals de blat de moro (Corn Flakes)
-Farina
-Sal

Per la salsa:
-1 ou
-Oli d’oliva (el doble del que ocupi l’ou en el pot)
-Sal
-Vinagre
-Mostassa
-Mel

Procediment:
Per fer els nuggets:
1. Tallem el pit de pollastre a trossos i el salem
2. Posem en una bossa els cereals i els trossegem fins que quedin trossos petits.
3. A continuació, preparem 3 bols: un amb dos ous batuts, l’altre amb la farina i l’últim amb els cereals esmicolats.
4. Agafem un tros de pollastre i l’arrebossem amb la farina, després amb l’ou i per últim amb els cereals.
5. Ho deixem a una safata de forn amb paper de forn.
6. Quan tinguem tots els trossos arrebossats, ho posem al forn ja calent a 180°C durant 15 minuts.

Per fer la salsa:
1. En un pot alt (com el del vídeo) i afegim l’ou, l’oli, un pessic de sal i un raig de vinagre.
2. Introduïm el mini-pimer fins que toqui el fons del pot. Sense aixecar-lo ni moure’l l’engeguem. Esperem 10 segons i a continuació l’anem aixecant molt a poc a poc fins que veieu que l’oli s’ha barrejat tot.
3. Amb moviments molt lents i sense parar el mini-pimer anem lligant la maionesa.
4. Quan veieu que te la textura adequada ja tindrem la maionesa feta.
5. Ara afegiu al gust la mostassa i la mel.
6. Ho remeneu i ja tindrem la salsa a punt.

Ja tenim la recepta acabada!!

Compartir