30 de juny de 2024

Nova edició de la Setmana Jove a Montbui

De l’1 al 7 de juliol Santa Margarida de Montbui celebrarà una nova edició de la “Setmana Jove”. Les activitats començaran el dilluns 1, amb l’”Impro Show”, un espectacle realitzat per la companyia “Planeta Impro”. L’espectacle es realitzarà a la sala petita de Mont-Àgora i durarà una hora, de 19 a 20 hores.
L’endemà dimarts 2 de juliol s’organitzarà la sortida al “JumpYard”, una jornada de salts i acrobàcies en un recinte ple de d’elements elàstics. L’activitat durarà de 9.20 a 13.30 hores. El preu és de 5 euros i cal inscripció prèvia.

El dimecres 3 de juliol es realitzarà una sortida fins al parc aquàtic “WaterWorld” de Lloret de Mar, jornada que començarà amb la sortida del bus a les 8 del matí, i retorn fins a Montbui a les 8 del vespre. Cal inscripció prèvia i pagament presencial amb targeta, així com autorització per a menors. El preu de l’activitat inclou autobús i entrada al parc aquàtic (11 euros).
Pel que fa el dijous 4 de juliol, serà un dia ple d’activitats, començant per l’”Escape Room Jove”. Els/les més joves es poden inscriure com a equip o de manera individual per després ésser assignats a un grup. L’horari de l’”Escape Room” serà de 17 a 19 hores. El punt de trobada serà a Mont-Àgora. Cal inscripció online.

A continuació, a les 20 hores, a la Plaça del Safareig del Nucli Antic, es celebrarà un Bingo Musical. Un cop finalitzat el bingo, a la mateixa Plaça del Safareig, s’organitzarà un sopar de carmanyola a les 21h perquè més tard a les 22h es projectarà una pel·lícula a l’aire lliure. La pel·lícula de l’activitat “Cinema a la fresca” serà “Shrek” i serà d’accés lliure i gratuït.

El divendres 5 de juliol es celebrarà un torneig nocturn d’handbol organitzat pel Club Handbol Montbui, les regidories de Joventut, Esports i Mont-Jove. Serà un torneig de 12 hores d’handbol nocturn ja que començarà a les 19.00 h del divendres i acabarà a les 8.00 h del dissabte. El torneig serà per a equips mixtes. Les categories Aleví i Infantil competiran en horari de tarda/vespre i les categories de Cadet, Juvenil i Sènior en horari nocturn.

El mateix divendres hi haurà una “Pool Party” a la piscina d’estiu de 21.00 h a 24.00 h. Tots els joves menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un referent adult (es demanarà el DNI). És una activitat gratuïta/accés lliure.

El dissabte 6 de juliol es celebrarà a Mont-Àgora el “Gaming Day”, una activitat centrada en posar a prova les habilitats dels més joves amb els videojocs. L’activitat serà de 9 a 20 hores i cal fer inscripció online.
Per cloure la Setmana Jove 2024, el diumenge 7 de juliol, hi haurà la “Crazy Montbui Race”, un espectacular cursa amb un circuit ple de divertits obstacles. L’horari és de 17 a 20 hores, l’activitat es durà a terme a l’Estadi Municipal, i cal fer inscripció online.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: