Mor l’igualadí Josep Mussons, directiu del Barça durant 22 anys

0
733

Avui dissabte ha mort l’igualadí Josep Mussons i Mata, que va ser una de les persones amb més anys en una junta directiva del FC Barcelona. Va ser directiu durant 22 anys, des del 1978 fins l’any 200, tots els mandats de Josep Lluís Nuñez. Més enllà de la vinculació amb el Barça, Mussons també va tenir una trajectòria empresarial d’èxit, on va ser al capdavant de l’empresa de pa de motlle Bimbo.

Al Barça, Mussons hi va arribar arran de les eleccions a la presidència de 1978, quan va formar part de la candidatura de Nicolau Casaus, que va quedar en tercer lloc en aquells comicis. Juntament amb Casaus i altres companys de candidatura es va integrar en la junta presidida per Josep Lluís Núñez.

Inicialment va esdevenir vicetresorer i president de les seccions esportives (1978-79), però la seva gran aportació a la direcció del club va ser com a màxim responsable del futbol base, ocupació que compaginava amb la de vicepresident tercer del club, càrrec que va exercir des de novembre de 1979 fins a l’any 2000. També va ser un dels impulsors de la Masia, el centre de formació de l’equip blaugrana que tants èxits els ha donat en els darrers anys.

Compartir