9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

L’OAV i la Policia Local de Masquefa canvien temporalment de seu per obres
L

Publicitat

L’Ajuntament de Masquefa informa a tots els veïns que a finals d’aquesta setmana començaran les obres d’arranjament de les oficines municipals de la Casa de la Vila (c/ Major, 93) i de l’edifici de la Policia Local (c/Sant Antoni, 2).

Durant el desenvolupament dels treballs tant l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) com la Policia Local canviaran temporalment de seu per a poder seguir prestant servei a la població.

Així, mentre s’executen les obres la Policia Local s’ubicarà temporalment a la seu de Ràdio Masquefa (c/ Crehueta 10 – l’emissora seguirà emetent); i l’OAV s’habilitarà temporalment al Centre Tecnològic Comunitari (av. Catalunya, 62 – porta d’accés Masquef@ula).

Al llarg d’aquesta setmana es farà efectiu el trasllat. Per tant, tots aquells veïns que s’hagin d’adreçar a l’OAV o a la Policia Local caldrà que sol·licitin cita prèvia trucant als telèfons 93 772 60 25 (Policia Local) i 93 772 50 30, ext. 1 (OAV).

L’Ajuntament agraeix la col·laboració i comprensió i demana disculpes als veïns per les molèsties que pugui causar aquesta mesura.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies