29 de gener de 2018

El Lleida torna a derrotar l’Igualada Rigat, ara a l’OK Lliga

La victòria se li resisteix a l’Igualada en aquesta segona volta del campionat. Els arlequinats van caure ahir a casa davant del Lleida Llista per 1-4. L’Igualada Rigat, que ha marcat només dos gols en els últims tres partits, va trobar a faltar el factor ‘killer’ dins l’àrea davant un Lleida que ben aviat va tenir el partit on volia.

El partit va començar amb un gol dels llistats als 53 segons de joc. La diana de Jordi Creus va ser un cop dur pels homes de Ferran López, que després de dos minuts elèctrics on podrien haver empatat, es van refredar i malgrat generar ocasions de gol, transformar-les es va fer molt difícil.

El partit es va trencar al minut 11, quan primer Jordi Creus i després César Candanedo, van establir el 0 a 3 favorable al Lleida Llista, que satisfet amb el resultat, va defensar-lo durant els minuts que quedaven de partit, sense buscar el quart amb entusiasme. L’Igualada, poc afortunat de cara al gol, no va poder revertir el 0 a 3, resultat amb el que es va arribar al descans.

A la represa, Met Molas va veure la targeta blava per una falta sobre Darío Giménez. Va ser el propi argentí qui va aprofitar la falta directa a continuació per posar el 0 a 4. El guió del partit va ser calcat al de la primera part fins al tram dels últims deu minuts: un Igualada que trobava a faltar l’encert a porteria i un Lleida molt còmode amb una renda de quatre gols a favor.

Al minut 39, Jordi Méndez, que ja havia tingut dues ocasions clares, va marcar el gol de l’Igualada i va posar els nervis al Lleida. Només 3 minuts més tard, César Candanedo va veure la targeta blava però no va haver-hi falta directa per l’Igualada; però immediatament a la jugada següent, la parella arbitral va assenyalar un penal favorable a l’Igualada, però el pal va escopir el potent xut de ‘Tety’ Vives. A falta de quatre minuts pel final, Sergi Pla va anotar el que hauria estat el segon gol de l’Igualada, però els àrbitres van considerar que la pilota no havia entrat i per tant, el gol no va pujar al marcador.

L’argentí Darío Giménez va veure la blava al minut 48, cosa que li va donar una nova ocasió a pilota aturada a l’Igualada, però Sergi Pla no va batre a Lluís Tomàs en la que va ser l’última ocasió del partit.

L’entrenador de l’Igualada, Ferran López, va considerar que “el 0 a 3 ha estat molt immerescut” i que l’equip havia acusat la falta d’encert. “És qüestió d’entrenar-ho, treballar-ho i posar-hi el punt d’intenció”, va explicar.

L’Igualada jugarà a la pista del CP Voltregà el pròxim dissabte.

FITXA TÈCNICA

IHC RIGAT 1 (0/1): Elagi, Molas, Miquel, Pla i O.Vives, equip inicial. Bars, Tety, Méndez (1). Prats i Del Valle.

LLEIDA 4 (3/1): Ll. Tomàs, Cañellas, Creus (2), Dario (1) i A. Tomàs, equip inicial. Candanedo (1), B. Di Benedetto, R.Di Benedetto, Mataix.