L’Igualada Rigat perd contra el Barça però ja pensa en el Mataró

19 d'abril de 2021

IGUALADA RIGAT 1
FC BARCELONA 5

L’Igualada va perdre divendres passat el seu primer partit de l’era Càceres. Els arlequinats van caure davant del líder, el FC Barcelona, però donant una molt bona imatge fins que van aguantar les forces. Els igualadins portaven 3 partits en 7 dies i de l’últim només havien passat 48 hores. A més, Càceres i Fernàndez tenien la baixa per targetes de Tety Vives i van acabar notant la poderosa rotació ben greixada, amb fins a 4 canvis de cop, d’Edu Castro. Ara, als rigats els queden 5 partits per intentar salvar la categoria. El primer, dissabte que ve a Mataró, a les 4 de la tarda.

L’IHC va jugar especialment bé a la primera meitat, que va acabar amb un ajustat 0 a 2, amb gols de Rodrigues de penal i d’Alabart d’un tir creuat a mitja alçada. La segona part va començar amb un gol del mateix Joâo, després d’una assistència des de darrera porteria de Bargalló que va acabar de trencar les esperances arlequinades. Dos gols de Pascual i Llorca amb 30 segons de diferència van acabar de sentenciar el partit. A falta de 2 minuts va arribat l’1 a 5 amb una FD (per 10 faltes d’equip) que Roger Bars va tirar directe amb un míssil a l’escaire de la porteria d’Egurrola. Un gol a pilota aturada com els que el Roger va marcar a principi de temporada i que poden ser molt importants en aquest tram final de competició. I ara, a oblidar la visita del líder i tornar a la lliga Càceres. Queden 5 partits.